de TrekkerTram   Terug

Bezoek van de KBO Leusden aan het Militaire Luchtvaart Museum en
Eethuis de STOETERIJ in Soesterberg

We vertrokken naar eethuis de Stoeterij Amersfoortsestraat 91A te Soesterberg. Een alleraardigst en gezellig ingericht eethuis. We werden ontvangen door drie charmante en vriendelijke dames. Miranda, Mieke en Denise. Zij besturen met z'n drieen dit eethuis.

Na de koffie met wat lekkers op naar de TrekkerTram. Vroeger heette dit een Jan Plezier. Een open wagen met banken en een paard ervoor. Het was nog fris buiten, dus ik had me goed warm aangekleed. Maar nu geen paard, maar een tractor ervoor en helemaal afgesloten met glas en een heerlijk brandende gaskachel voor een behaaglijke warmte.

Ik zocht naar een chauffeur, maar nee hoor, Miranda trok een warm jack aan en stapte in de tractor. In de TrekkerTram was Mieke onze gids. Het ging langs allerlei militaire objecten. Bij alles gaf ze een uitgebreide uitleg, ze vertelde honderd uit.. Wat een ieder opviel was dat er in Soesterberg veel militaire activiteiten zijn. En nu de bomen nog kaal waren, konden we vanuit onze behaaglijke warme trekkertram een en ander heel goed waarnemen!

 

Een prachtig stel...
Frans en Nancy zijn opgehaald met de TrekkerTram en getrouwd in de STOETERIJ


Uw reclame op de TrekkerTram?
Neem even contact met ons op!


Een kort filmpje kunt u bekijken door te klikken
op de volgende link:


http://youtu.be/Tt0nSWbzoPQ


Als u na het bekijken van het filmpje weer terug wilt naar onze TrekkerTram website: Klikt u linksboven in het scherm op het pijltje naar links.
Veel plezier met kijken!
Bij festiviteiten is de TrekkerTram er regelmatig bij!
's Ochtends vroeg in optocht door Soesterberg om iedereen wakker te maken!Voor meer informatie:
info@trekkertram.nl
033 4633175

of: 

Eethuis de STOETERIJ
Amersfoortsestraat 91a
3769 AH  Soesterberg
033 4633175
www.eethuisdestoeterij.nl
info@eethuisdestoeterij.nl